Auto Lončarić d.o.o. tvrtka je u vlasništvu g. Nenada Lončarića, višestrukog prvaka Hrvatske u rally-u, osnovana još 1993. godine. nenad Lončarić je svoje najveće uspjehe postigao za upravljačem trkaće verzije Subaru Impreze WRX/STI gr.N.

S obzirom na 20 godišnje iskustvo u specijaliziranom servisu Subaru vozila, 2013. godine postali smo dio ovlaštene mreže Subaru servisa i prodaje vozila, novih i rabljenih. Naš prodajni salon nalazi se na našoj poznatoj adresi u Sv. Nedelji pored Samobora, na adresi Franje Tuđmana 81 (glavna cesta koja povezuje Samobor i Zagreb).

Pored kompletne game Subaru vozila nudimo i prodaju orginalnih rezervnih dijelova, te naravno i sve druge usluge naše servisne radionice, od mehanike, elektrike, dijagnostike, reparature motora i mjenača, limarije i lakirnice. Isto tako nudimo i rabljena Subaru vozila koja su pomno pregledana u našem servisu, te za njih jamčimo ispravnost i pouzdanost.

Kao ovlašteni Subaru servis i salon za prodaju vozila nudimo sve potrebno za brigu o vašem limenom ljubimcu, redovne servisne intervencije, vanredne intervencije, garantne popravke, vangarantne popravke, nadogradnje orginalnom dodatnom opremom, individualna rješenja za zahtjevnije vozače, savjete o održavanju vozila, upoznavanje s tehničkim karakteristikama i specifičnostima Subaru vozila itd.