24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Auto Lončarić d.o.o., tvrtka je u vlasništvu g.Nenada Lončarića, višestrukog prvaka Hrvatske u rally-u, osnovana još 1993. godine. Gdin. Nenad Lončarić je svoje najveće uspjehe postigao za upravljačem trkaće verzije Subaru Impreze WRX/STI gr.N.

S obzirom na 20 godišnje iskustvo u specijaliziranom servisu Subaru vozila, 2013.g. postali smo dio ovlaštene mreže Subaru servisa, i prodaje vozila, novih i rabljenih. Naš novootvoreni prodajni salon nalazi se na našoj poznatoj adresi u Sv. Nedelji pored Samobora, na adresi Franje Tuđmana 81 (glavna cesta koja povezuje Samobor i Zagreb).

Pored kompletne game Subaru vozila nudimo i prodaju originalnih rezervnih dijelova, te naravno i sve usluge naše servisne radionice, od mehanike, elektrike, dijagnostike, reparature motora i
mjenjača, limarije i lakirnice. Isto tako nudimo i rabljena Subaru vozila koja su pomno pregledana u našem servisu, te za njih jamčimo ispravnost i pouzdanost.

Kao ovlašteni Subaru servis i prodaja vozila, nudimo sve potrebno za brigu o Vašem limenom ljubimcu, redovne servisne intervencije, vanredne intervencije, garantne popravke, vangarantne popravke,
nadogradnje originalnom dodatnom opremom, individualna rješenja za zahtjevnije vozače, savjete o održavanju vozila, upoznavanje s tehničkim karakteristikama i specifičnostima Subaru vozila itd.

Povjerite održavanje i popravak svojeg Subaru vozila nama, jer naše višegodišnje iskustvo jamči najveću kvalitetu usluge.

Vaš Subaru Auto Lončarić team.

Naš Servis

Naš ovlašteni Subaru servis je mjesto na kojem možete obaviti redoviti pregled vozila, servisirati svoje vozilo, obaviti preventivne preglede ili jednostavno dovesti automobil da naši stručni djelatnici pregledaju sve važne komponente i pripreme automobil za određene dijelove godine. Mi nudimo pregršt opcija u servisiranju automobila od individualnog pristupa, godina iskustva u polju servisiranja Subaru automobila gdje uz naše dugogodišnje iskustvo pripremanja automobila za utrke imamo sve potrebne resurse da bi Vaš automobil pripremili za sigurnu vožnju na cesti. Svi naši mehaničari su prošli obuku i njihovo znanje je garancija kvalitete!